Logo asbest experts

HARTELIJK DANK VOOR UW AANVRAAG!

Wat gaat er nu gebeuren?

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en gaan daarmee gelijk voor u aan de slag. U kunt binnen enkele werkdagen enkele keurige offertes verwachten van verschillen asbestbedrijven. Wij adviseren u de verschillende aanbiedingen nauwkeurig na te lezen en onderling te vergelijken zodat u zowel op kwalitatief als prijstechnisch niveau een (eventuele) gunstige keuze kunt maken.

Waarom wij uw gegevens nodig hebben

Deze website is specifiek bedoeld voor het verstrekken van informatie over onder meer asbestverwijdering én om u snel een offerte te kunnen verstrekken. Telefonisch contact is in tweede instantie van toepassing, nl. op uw verzoek of indien noodzakelijk zullen wij telefonisch contact met u op nemen. Hoe nauwkeuriger het formulier wordt ingevuld, des te nauwkeuriger zullen de offertes zijn.

Voordat u een offerte aanvraagt!

Wij verzoeken u – voordat u een offerte aanvraagt – om rekening te houden met het volgende:

In woningen met een bouwjaar na 1993 komt geen asbest meer voor

Heeft u asbest (bijvoorbeeld golfplaten) dat u kunt verwijderen zonder te hoeven boren/zagen/breken/scheuren en gaat het om minder dan 35 m2? Dan mag u het asbest zelf verwijderen en afvoeren naar de gemeentelijke stort. (wel verpakt in asbestgeschikte zakken).

Voordat u asbest mag laten verwijderen (indien het gaat om meer dan 35 m2 of asbest dat niet zomaar zonder schade verwijderd kan worden, zoals bijvoorbeeld asbest in kit, ondervloer, thermische isolatie etc) MOET u de beschikking hebben over een asbestinventarisatierapport. Zonder dat zal geen enkel gecertificeerd bedrijf het asbest verwijderen

U kunt bij ons zowel een offerte aanvragen als ook een offerte voor asbest inventarisatie of een combinatie daarvan.

Houdt u a.u.b. rekening met het feit dat bij ons aangesloten asbestbedrijven energie en tijd besteden aan uw offerte en dat het wel zo prettig is indien u telefonisch of per e-mail bereikbaar bent voor vragen.